torsdag 23. oktober 2008

Går ikke akkurat unna!

Ja, jeg er ingen verdensmester i å skrive blogg..

Har vært syk de siste to ukene, litt streptokker som har kosa seg i halsen. Det førte til nesten en uke hjemme i Fredrikstad og det var jo ikke dumt;)


Heia Fredrikstad!!

Jeg må si jeg er stolt av laget! Klarer i sølvet er det utrolig bra syns nå jeg! Erlend sier at det ikke går an å være fornøyd med sølv, men jeg er det! Siden de rykka opp i eliteserien har det de jo vært med i bunnstriden vært år jo..

Carine, Silje og jeg var på Lillestrøm kampen, det var morro. Kaldt men morro!:) Preka ille bredt og kosa oss:) og Fredrikstad vant!!:)

Skal sies at jeg stressa meg værre for å komme til Lillestrøm. Første gang jeg har opplevd strømstans på trikken, skikkelig kiipt. Måtte gå i øs pøs regnvær fra Birkelunden til Oslo S og da jeg kom til Brugata kom trikken igjen!!! Da var jeg "litt" gretten!


Jeg vurderer å dra til Bangladesh for å ha praksis. Har ille lyst men må se hva økonomien tåler. Erlend er litt skeptisk og mener nok at jeg er litt for pysete og fisefin! Jeg er kanskje litt det, men klarer jo å tilpasse meg!!

Har noen vært der nede??


Nå har jeg besøk av lillesøster. Det er kos:) Sitter i sofaen og slækkærn. I marra skal vi shoppe:) så skal Hege på folkehøgskole treff og jeg skal på konsert samme Irene, skal på Mr. Andresen. Det blir bra! Bli med folkens!:)


Over og ut, Kari og Knut, kaffegrut!!
P.S Legger ved et lite bilde fra bryllupet. Lurer på hva Annis tenker på;)

2 kommentarer:

Torstein sa...

Stas med FFK-seier på bortebane, ja. Og jeg må også si at sølv er en stor seier! Ser jo ut som det kan la seg gjøre..

Praksis i Bangladesh? Det er heftig. Har ikke vært der, men jeg har jo vært i India noen ganger. Tenker det kan minne litt, men bare enda tettere med folk, eller no.

irene sa...

Hurra! endelig fant eg deg!!

Takk for kjempekoselig middag i kveld. Nå må du se å bli kvitt den tanna di...

PS. Heia Braaann!