søndag 23. november 2008

Oioioi. Her går det unna!!

De siste dagene har jeg lurt veldig på hvordan jeg skal få tid til alt jeg skal gjøre før jul.. steike altså!! Jeg skal jobbe på te butikken og juniorklubben, skal ha 4 eksamener på tre uker, lever to oppgaver til uka og jeg skal handle julegaver!! Så skal jeg planlegge og gjøre alt klart før jeg skal reise til Bangladesh! Det er så typisk at jeg tat på meg alt for mye..


te buikk! Jeg jobber litt ekstra i Desember på den fantastiske tebutikken til Ane Marte.. den heter Le palais des thes og ligger i Markveien ved Olaf Ryesplass. Jobba første dagen i går og på fredag. Det var veldig gøy og koselig. :) Masse å sette seg inn i, men jeg skal mest stå i kassa og fylle på når det blir tomt for varer. Ane Marte er helt rå på te! Hu kan alt (som sjefen vår sier, bare litt sensurert:) hu selger te som bare det:) Jeg blir helt satt ut av at et går an å vite så mye om te.

Men kom innom da:) Jeg jobber hver helg frem til jul:)


JUL!

Jeg gleder meg velidg til jul, klør etter å ta frem julepynten.! Nå skal jeg feire jul i Sandnes med familien til Erlend. Det blir litt rart og veldig koselig!! Blir stas og kos å få feire jul sammen med Erlend! Han er fin!:)


Bangladesh.. ja.. jeg reiser 3 januar, bilettene er kjøpt og det er vel det. Må ordne visum og ta en hel hævv med vaksiner.. Er veldig spent på å dra! Nå blir vi fire stykk som drar og jeg tror vi får det veldig gøy og opplevelsesrikt.


uff.. nå må jeg skrive oppgave.. er det jeg egentilig gjør. :(


legger med et bilde av kjekke korgutter:) Er fra ungdomshelga i Gjerstad.

1 kommentar:

Torstein sa...

Bangladesh altså? Det var da voldsomt? Er det snakk om praksis da, eller? Jeg dro til Borge, jeg...